Tandlakare Ungern 12 Revay out Budapest

Prima DNT Labomed Mikroskop

Prima DNT från Labomed

Prima DNT Labomed MikroskopMikroskopet är det ultimata verktyget för en mångfald applikationer inom tandvård som t.ex. preparation av kronor till rotkanalbehandling identifiera och rensa bort bakterier och tandsten etc… Idag behöver tandläkare mikroskop inte bara i endodontiska utan även för reparativ, flexibel, mångsidig och effektivare tandvård. Helvetic Clinics har investerat i de bästa mikroskopen som finns idag: Labomed Prima DNT.

 

Labomed Mikroskop för tandvården

Prima DNT MikroskopMed ett mikroskop, kan tandingrepp utföras noggrannare och mer tillförlitligt med hjälp av rörliga och justerbara förstoringsgrader. Karies och mikrofrakturer kan sällan ses med blotta ögat. Med ett mikroskop, är det även möjligt att se ner till spetsen på en rak rotkanal.

Mikroskop för endodonti

En rotbehandling sker inuti en tand. Behandlingen utförs ofta med hjälp av grundläggande kunskap om tandpulpan- och röntgenbilder. Mikroskopet emellertid hjälper till att ge insyn i en stor del av tandpulpans kammare, mikroskopets huvudsakliga fördel är att tandläkaren kan identifiera problemet och dess exakta position.

Varför välja Helvetic Clinics

Rankad som nr. 1 i Europa

Certifikationer

Patienternas kommentarer

Helvetic Clinics och Unicef

Call Now ButtonRING NU