Tandlakare Ungern 12 Revay out Budapest

Planmeca Panoramaröntgen

Planmeca Panoramaröntgen redundans

Planmeca Panoramaröntgen

ProOne Panoramic

Det är inte bara bildmaterial som är dyrt, det är också det totala kravet på miljön (speciella skärmade skyddade rum etc …), därför är det mycket svårt och dyrt att helt utrusta en tandläkarklinik med toppmodern utrustning. Vad sägs om att fördubbla sådan utrustning? Otänkbart för de flesta kliniker. Men på Helvetic Clinics är det precis så vi tänkt och gjort. Varför det? Vad skulle hända om vår röntgen slutade fungera? Jo det har redan skett en gång och kliniken blev förlamad, vi var tvungna att omdirigera våra patienter till ett röntgencentrum för att deras behandling skulle fortskrida. Vår CT-röntgen kan numera ta panoramaröntgenbilder och Planmeca Panoramaröntgen gör det också. Dessa maskiner kan köras samtidigt, men det är endast en som faktiskt används. Detta säkra arbetssätt skyddar våra rutiner om en av maskinerna mot förmodan inte skulle fungera. Detta säkerställer att våra patienter alltid kommer att behandlas med samma noggrannhet och professionalism. Känner du till någon annan klinik som kan ge dig samma kvalitet på sin service?

Planmeca Panoramaröntgen

Öppen patientpositionering och sidointervetion minimerar fel som orsakas av felaktig patientpositionering, det möjliggör för oss att övervaka patienten fritt från både framsidan och sidan. Sidopositionering ger enkel åtkomst till alla patienter – stående eller sittande. Patientpositionering utförs med hjälp av ett system med trippellaserstråle som indikerar rätt anatomisk position.

Autofokus – För perfekta panoramabilder varje gång

Den unika Autofokus-funktionen positionerar automatiskt fokal-skiktet med användning av en låg dos Scoutbild av patientens centrala framtänder. Landmärken i patientens anatomi används för att beräkna position, vilket möjliggör en praktiskt taget felfri patientpositionering och minskar dramatiskt behovet av bildomtagningar. Resultatet blir en perfekt panoramabild, varje gång.

Varför välja Helvetic Clinics

Rankad som nr. 1 i Europa

Certifikationer

Patienternas kommentarer

Helvetic Clinics och Unicef

Call Now ButtonRING NU