Tandlakare Ungern 12 Revay out Budapest

Tandvårdskliniker utomlands

Tandvårdskliniker utomlands – Helvetic Clinics kompromissar aldrig på bekostnad av kvaliteten

På grund av den ständigt stigande kostnaden för tandvården i Västeuropa, har Helvetic Clinics beslutat att erbjuda dig de allra bästa behandlingarna till en rimlig kostnad.

Våra tandvårdskliniker i Ungern och Centralamerika*

tandvårdskliniker utomlands

Våra tandvårdskliniker är till skillnad från alla andra tandkliniker i världen vad gäller huvudkriterier som kvaliteten på tjänsterna, användning av bästa tillgängliga teknik, högutbildad och erfarna tandläkare och de strikta förhållningsreglerna och arbetsordningen som vi har är etablerade ifrån Schweiz och som dessutom efterföljs av alla våra tandläkare och all personal på alla våra kliniker.

På Helvetic Clinics får du alltid ett varmt välkomnande och uppföljande behandling av din utsedda specialist under hela din behandling. Vi lägger stor vikt vid kontinuitet och nära sammarbete med våra patienter under varje steg på vägen för att ge en personlig service. Vi kommer att ta tid att lyssna på dina frågor, svara på dina frågor och förklara i detalj de olika skräddarsydda lösningarna efter dina behov och önskemål, så att du kan vara säker på att du tar rätt beslut.

Endast de mest professionella tandläkarna arbetar på Helvetic Clinics:

  • Kvalificerade specialister: Våra tandläkare har yrkeskvalifikationer från de bästa lokala och internationella universitet och tandläkarskolor.
  • Specialisering: Våra tandläkare är inte som din vanliga allmänna tandläkare som endast utför behandlingar mot parodontit (sjukdom i gommen) eller implantat (implantatinsättning) relaterade behandlingar eller plastikkirurgi. På Helvetic Clinics kommer du att få en diagnos och behandling av en autoriserad specialist. Våra specialister och Implantologister publicerar essäer i världens mest prestigefyllda medicinska tidskrifter och ger dessutom presentationer och håller seminarier i Ungerns toppuniversitet och även utomlands.

Endast material av högsta kvalitet används på Helvetic Clinics:

  • Tandimplantat: På Helvetic Clinics kommer vi aldrig att erbjuda dig lågpris-implantat. Vi har noga utvalt högkvalitativa varumärken för implantat, varje implantat levereras med ett unikt pass för att säkerställa spårbarhet och implantatets identitet, så att den i nödfall kan bearbetas på i framtiden av tandläkare var som helst i världen. Dessutom följer det med en livstids garanti till våra implantat som tillhandahålls av tillverkaren.
  • Proteser: Många lågpris-kliniker skickar dina tandavtryck till dentallaboratorium i Indien eller Kina för analys och utan garantier för kvaliteten eller ursprung för materialet som används. På Helvetic Clinics, görs dina kronor i de bästa lokala laboratorium, enligt våra uppsatta specifikationer när det gäller användningen av porslin, zirkonium eller e-max. Bli inte vilseledd av de tandvårdskliniker som hävdar att de har ett “in-house laboratorium”; det är oftast ett vilseledande marknadsföringstrick. De bästa och mest professionella protetikarbeten görs av specialiserade laboratorier och inte på tandvårdskliniker.

*På grund av den enorma framgången för Helvetic Clinics tandvårdsklinik i Budapest för europeiska patienter, planerar vi att inom en snar framtid öppna en andra tandklinik i Centralamerika med samma standard och kvalitet och med samma koncept med fokus på nordamerikanska patienter.

Varför välja Helvetic Clinics

Rankad som nr. 1 i Europa

Certifikationer

Patienternas kommentarer

Helvetic Clinics och Unicef

Call Now ButtonRING NU