Tandlakare Ungern 12 Revay out Budapest

Tandvård utomlands

På Helvetic Dental Clinics erbjuder vi dig den bästa tandvård utomlands till lägsta möjliga pris, men aldrig på bekostnad med kvaliteten.

På våra tandvårdskliniker kommer vi aldrig att erbjuda dig kinesiska amalgam eller indiskt konstgjort ben. För din komfort och säkerhet, liksom vår egen, använder vi bara de allra bästa internationella varumärken. Några av dessa är:

Tandläkarstolar

Tandläkarstolar - Tandvård utomlands

KaVo Dental, excellens är KaVo’s motto, deras huvudkontor ligger i Tyskland. I över 100 år har KaVo varit känt för tillverkning av innovativa, premium tandläkarutrustning. De har utvecklat, tillverkat och marknadsfört produkter för tandvård som har hållit dem i spetsen för tandläkarbranschen ända sedan dess.

 

Planmeca-Finland

Planmeca från Vision till Excellens Planmeca tandläkarstolar, producerade i Finland, är mycket sofistikerade toppmoderna, tekniska superdesignstolar. De ger en oerhört ergonomisk och bekväm miljö för patienten. Svängfunktioner, flexibla och lättanpassningsbara positioner av stolen, tillåter stressreducering och erbjuder mer komfort under operation.


Förstoringsglas och optiska produkter

Förstoringsglas och optiska produkter - Tandvård utomlands

Carl Zeiss Tradition och historia är sedan 1846. Carl Zeiss Meditec AG är en av de mest framgångsrika medicinska företag i världen. Bolaget tillverkar innovativa visionära lösningar inom tandvård. Företaget har sex globala platser, och mer än hälften av deras anställda ca 2400 anställda arbetar utanför Tyskland. Vad gäller precisions-tandvård är Carl Zeiss det naturliga valet för de bästa tandläkarna.


Mätinstrument för komplexa Tand- restaureringsarbeten

Mätinstrument för komplexa Tand- restaureringsarbeten - Tandvård utomlands

Den unika Arcus Digma II, som utvecklats av KaVo’s i Tyskland är ett instrument som mäter och registrerar de exakta rörelserna och positioner i käken. Arcus Digma II gör det möjligt för tandläkare att mäta och sedan överföra patientens uppgifter snabbt och korrekt till labbet för att skapa estetiska och funktionella restaureringsarbeten. Labbet måste ha samma utrustning för att systemet ska fungera.
Även om detta är en obligatorisk teknik för modern tandvård, är kostnaden för att genomföra behandling med Arcus Digman så höga att bara de allra bästa klinikerna kan erbjuda denna behandling till sina patienter.


Sterilisering av dental utrustning

Sterilisering av dental utrustning - Tandvård utomlands

Melag Innovationen och kvaliteten för ett familjeföretag. Stolta över sitt rykte som tillverkare av kvalitetsprodukter i Tyskland, här är ett utdrag ur Melag’s webbplats som sammanfattar sin filosofi: “Vi har aldrig allvarligt övervägt att flytta produktionen till låglöneländer. Andra företag har ofta rapporterat att omlokalisering leder till besparingar men att kvaliteten ofta äventyras. Vi har också satt oss emot trenden att utöka vårt sortiment av produkter som inte är en del av vår kärnkompetens: kirurgisk hygien ».


Kirurgiska och mekaniska enheter

Kirurgiska och mekaniska enheter - Tandvård utomlands

KaVo, i Tyskland är en av de globala ledarna inom tandvården som erbjuder teknologi som fortsätter att omvandla tandvården till mindre invasiva och mer precisa förfaranden och metoder, det är vad 100 år av excellens och erfarenhet leder till.
WH-Autriche

W&H, Austria i tandvårdens tjänst, med sitt säte i Bürmoos i Österrike, är en av världens ledande tillverkare av dentala transmissions-instrument och enheter för tandrekonstruktioner och proteser. W&H Austria har blivit ett av de största globala spelare tack vare ett mycket starkt engagemang för forskning och utveckling, vision och socialt ansvar samt deras utbud av innovativa produkter och servicelösningar.


Tandimplantat

Tandimplantat - Tandvård utomlands

Astratech implantatsystem är en av de mest väldokumenterade implantaten i världen. Att välja Astratech Dentsply tandimplantat är det samma som att du väljer säkra och tillförlitliga resultat. Implantatytan behandlas med Astratechpatenterad fluor, som syftar till att öka osseointegration och påskynda läkning, vilket resulterar i en stark bindning mellan benet och tandimplantatet.

 

  • Megagen

Megagen har tillverkat tandimplantat i mer än 15 år. Det speciella med Megagen-implantat är deras enkelhet: de kräver få instrument för installation och är anpassade för den stora majoriteten av fall och patienter.

 

  • Strauman

Straumanns tandimplantat är tandimplantatens Rolls Royce. Det finns många implantatsystem, men alla är inte likvärdiga.
Straumann är det ledande företaget inom området tandimplantologi, som under mer än 60 år har vunnit förtroendet från fackmän över hela världen genom att var troget mot sig självt.


Benuppbyggning

Benuppbyggning - Tandvård utomlands

Schweiz, Geistlich Bio-Oss är ett ledande naturligt bensubstitut för regenerativ tandvård i hela världen. Dess anmärkningsvärda likhet med humant ben gör det till ett viktigt och självklart val för regenerativa tandläkarbehandlingar. Siffrorna talar för sig själva: Bio Oss används var 28:e sekund, ungefär 2500 gånger per dag och mer än 4 miljoner patienter har behandlats i över 25 år.


Cement, kompositer och keramik

Cement, kompositer och keramik - Tandvård utomlands

Grundades 1921, GC blev världens 18:e företag att ta emot “Japan Quality Medal” år 2004, den högsta graden inom kvalitetskontroll i Japan. GC uppfyller även de högsta kvalitetsstandarder som finns i hela världen; ISO 9001, ISO 1994, ISO 14001 och 2003 GC var ISO 13485 certifierade. GC produkter säljs i mer än 100 länder. Som ett ledande munhälso-företag, GC levererar kvalitetsprodukter och tjänster i världsklass åt alla europeiska tandläkare. I Europa säljs GC-produkter via dotterbolaget GC International, med sätet i Luzern, Schweiz.

Emax-Ivoclar-Vivadent-Suisse-Liechtenstein

 

Värdegrunden för Ivoclar Vivadent bygger på tre nyckelprinciper: Passion, Vision och innovation. Dessa definierar företagets riktning och de beslut som fattas i dag för att ge lösningar inom tandvården i morgon. Ivoclar Vivadent är verksamma inom en rad olika produktområden, men är särskilt kända för sitt IPS e.max® Lithium Disilikat system, hög hållfasthet, estetiska, metallfria glaskeramik; ett unikt system som kombinerar estetik och extremt resistenta material. Skönhet och styrka införlivas i patentet Ivoclar Vivadent.


LokalbedövningsmedelLokalbedövningsmedel - Tandvård utomlands

3M har utvecklat kliniskt beprövade lokalbedövningsmedel i över 50 år. 3M har utvecklat en rad bedövningsmedel för effektiv lokal smärtlindring som används i hela världen. 3M’s produkter är internationellt erkända och grundligt beprövade och bevisats effektiva och väl tolererade av patienter.

Du förtjänar den bästa tandvård utomlands ! Vi garanterar att vi aldrig kompromissar på bekostnad av kvaliteten, vi använder endast förstklassiga produkter i våra tandkliniker.

Varför välja Helvetic Clinics

Rankad som nr. 1 i Europa

Certifikationer

Patienternas kommentarer

Helvetic Clinics och Unicef

Call Now ButtonRING NU