Tandlakare Ungern 12 Revay out Budapest

Tandfasetter – Tandvård utomlands

Av alla tandbehandlingar så är tandfasetter ofta den idealiska och mest estetiska lösningen för att kompensera för sliten emalj, korrigering av en viss förskjutning, fylla i en överdriven tandglugg, eller dölja brister eller sprickor i tänderna. Dessutom kan de vara mycket användbara när det gäller att hitta en naturlig färg åt missfärgade tänder, särskilt på grund av medicinintag och när blekmedelslösningar är ineffektiva.

Ur ett estetiskt perspektiv, resultaten är imponerande.

Är det lämpligt för dig att ha tandfasetter?

För att avgöra om tandfasetter är lämpliga för dig, är det nödvändigt att fastställa skicket på dina tänder och din allmänna munhälsa, det är nödvändigt med en konsultation på någon av våra tandvårdskliniker då tandläkaren kan undersöka detta.

Skalfasader och kronor

Peter Suter, mars 2014
Helvetic Clinics Budapest, Ungern
Dr. Peter Lukacs (Fasetter & kronor)
12 E-max fasetter och 16 Zirkonium-kronor
Betalad summa: 106460 SEK

Tandbehandling, placering av tandfasetter

Under din konsultation på vår klinik, kommer du att delta aktivt tillsammans med din tandläkare för att uppnå “ditt drömleende” genom att dela dina preferenser när det gäller fasetter, form, längd, bredd och färg, samt det resultat du förväntar dig. Konsultationen gör det möjligt att tillverka och placera dina fasetter enligt dina förväntningar och önskemål. Det är viktigt att prata med tandläkaren, så att han / hon kan förstå dina önskemål.

Varaktighet och underhåll av fasetter

Fasetter är långvariga och är cementerade så att de ska sitta fast i många år innan de behöver bytas ut. Som dina naturliga tänder, är det viktigt att upprätthålla en perfekt munhygien för att säkerställa hållbarheten. För att minska risken att skada dina fasetter, undvik att bita eller tugga på hårda föremål, såsom att knäcka valnötsskal och undvik att använda tänderna för att öppna eller riva plastförpackningar. Borsta tänderna som vanligt, och se till att använda en icke-slipande tandkräm.

Direkta komposit-fasetter

Direkta kompositfasetter är ett billigare alternativ gentemot andra typer av fasetter, de är tillverkade av kompositmaterial som vi även använder vid fyllningar, vilket minskar kostnaderna och gör dem till ett prisvärt alternativ. Den största fördelen med direkta fasetter, förutom deras låga pris, är att de är ett bra val om du har en liten spricka eller bruten tandtipp, eftersom de kommer att dölja detta snyggt samt skyddar resten av tanden. Deras huvudsakliga nackdel är att de inte är lika hållbara som andra typer av fasetter så de kommer att behöva bytas ut oftare. Plus att de är mer utsatta för missfärgning än andra fasetter.

E-max fasetter

E-max fasetter anses vara det bästa alternativet på dagens marknad. Den enda nackdelen är priset. Oavsett om det är för fasetter, kronor eller broar så erbjuder E-max en transparent färg och en hållbarhet som saknar motstycke. I själva verket kan ingen annan fasett konkurrera med E-max fasetter. Det är en helkeramisk fasett med attraktiv färg som är genomskinlig och det kombineras med en hög grad av styrka och hållbarhet. Denna fasett är tillverkad av ett enda block porslin av litium-disilikat, vilket är ett material valt för sin överlägsna hårdhet, opacitet och stabilitet, vilket gör det till en mycket populär produkt. E-max fasetter anses vara en milstolpe när det gäller teknik i modern tandvård; porslinsfasetter är hårt och slitstarkt men samtidigt, delikat i sitt utseende. Denna typ av fasetter anses vara det bästa valet när det gäller att uppnå en excellent matchning med dina befintliga tänder. Den transparenta färgen och realistiska formen gör det omöjligt att urskilja de nya tänderna från sina egna tänder.

Du kan se priserna på fasetter här

Du förtjänar det bästa! Helvetic Clinics, tandläkarkliniker utomlands

Varför välja Helvetic Clinics

Rankad som nr. 1 i Europa

Certifikationer

Patienternas kommentarer

Helvetic Clinics och Unicef

Call Now ButtonRING NU