Tandlakare Ungern 12 Revay out Budapest

En unik tandvårdsklinik i hjärtat av Budapest

En unik tandvårdsklinik i Europa

Global Clinic Rating har betygsatt Helvetic Clinics som bästa tandvårdskliniken i Budapest, och som en av de bästa klinikerna i världen bland mer än 130.000 kandidater. Tandvårdsexpertis, utrustning, materialval, inre laboratorium – ingenting lämnas åt slumpen för att vi ska kunna erbjuda de bästa garantierna för din tandvård.

En unik upplevelse i Budapest

Helvetic Clinics Budapest ligger 100 meter från operahuset i samma byggnad som 12 Revay Hotel. Att njuta av Budapest till fullo, så rekommenderas att utforska staden till fots: det finns oändliga möjligheter om du vill utforska staden t.ex. ta en promenad eller sitta ute på ett café eller en restaurang. Metro, taxi, buss och spårvagnsstationer är bara ett stenkast från kliniken / hotellet.

Unik komfort för din resa för tandvård i Ungern

Om du väljer att bo på 12 Revay Hotel behöver du inte skynda dig för att komma till ditt andläkarbesök i tid eftersom kliniken ligger i samma byggnad! Om du t.ex. har en tid kl 08:30, behöver du bara lämna rummet några minuter innan, och om du behöver vila efter ett tandkirurgiskt ingrepp kan du enkelt ta hissen tillbaka upp till ditt rum.

Exceptionellt läge i Budapest, det unika konceptet “klinik – labb – hotell” och den enastående kvaliteten på tandvården gör att tusentals patienter över hela världen väljer Helvetic Clinics.

Inga agenter, inga mellanhänder, du är i klinikens händer

Helvetic kliniker har inga agenter eller mellanhänder. När man talar med en representant via telefon eller e-post, eller till och med när du kontaktar din tandläkare, talar du direkt med en anställd på kliniken. Om ett problem uppstår, är det också kliniken som löser det, vi har inte någon hyrd agent som arbetar för en eller flera tandvårdskliniker i Budapest.

Varför välja Helvetic Clinics

Rankad som nr. 1 i Europa

Certifikationer

Patienternas kommentarer

Helvetic Clinics och Unicef

Call Now ButtonRING NU