Tandlakare Ungern 12 Revay out Budapest

Sammarbetet mellan Helvetic Clinics och UNICEF, Vi vill passa på att tacka å UNICEFS vägnar.

Helvetic Clinics har undertecknat ett samarbetsavtal med UNICEF: för varje krona och för varje implantat, donerar vi 1 € till UNICEF för att stödja dem i deras program att utrota polio från jorden.

En av 200 smittade barn lider av irreversibel förlamning, och bland de barn dör 5% till 10% när deras andningsmuskelatur blir förlamat. Det finns inget botemedel mot polio men den kan förebyggas genom vaccination som administreras oralt.

unicefÅr 1988 upptog Fyrtio-första Världshälsoförsamlingen en resolution för den globala utrotningen av polio. Det uppdagade lanseringen av Global Polio Eradication Initiativet (GPEI) med spetsen av nationella myndigheter, och med stöd av UNICEF och andra samarbeten liksom Bill och Melinda Gates Foundation.

Sedan dess har mer än 10 miljoner människor börjat gå som annars skulle ha varit förlamade. Och enligt beräkning så har mer än 1,5 miljoner dödsfall av barn kunnat förhindras. När polio utrotats kan världen fira ett stort globalt sammarbete som kommer att ha gynnat alla människor lika, oavsett var de bor.

Kostnaden för ett vaccin är så lite som 1 € per dos. För varje krona och för varje implantat på Helvetic Clinics doneras 1 € (ett vaccin) till UNICEF. Låt oss hjälpa till att utrota denna sjukdom från jorden och bli av med polio en gång för alla och för att ge ett bättre liv åt tusentals barn.

Varför välja Helvetic Clinics

Rankad som nr. 1 i Europa

Certifikationer

Patienternas kommentarer

Helvetic Clinics och Unicef

Call Now ButtonRING NU