Tandlakare Ungern 12 Revay out Budapest

De bästa tandtekniker i Budapest

Externt Laboratorie i samma byggnad som kliniken – Tandtekniker i Budapest

Kvaliteten på dina kronor, broar, inlägg, fasetter och proteser beror på laborationer. På Helvetic Clinics använder vi oss av de bästa teknikerna man kan hitta i Budapest som gör våra restaureringar. Men ska laboratoriet vara i egen regi eller bör arbetet lämnas ut?
Vare sig det är i Paris, New York, Genève, London, Stockholm eller i Budapest, de bästa tandläkare väljer alltid bästa möjliga laboratorietekniker för att göra sina restaureringar. De bästa tandteknikerna arbetar inte på tandvårdskliniker, utan snarare i laboratorier som är ekonomiskt och rättsligt oberoende, utrustade med den senaste avancerade tekniken, och som är helt dedikerat för tillverkning och förbättring av kvaliteten på sina restaureringar. Det är omöjligt för en tandvårdsklinik med interna labb att konkurrera med Artifex arbete. Till exempel är Artifex det enda tandtekniska laboratoriet i Ungern som är utrustad med state-of-the-Art Ceramill Sintron teknik från Armann Girrbach.

Våra laboratorietekniker är experter

Tandläkarmottagning Helvetic Clinics

På Helvetic Clinics i Budapest, gör vi inga undantag från denna regel: vi har valt det bästa laboratoriet i Ungern, och förmodligen det bästa i Europa för att göra våra restaureringar (tyvärr även det dyraste). Artifex ligger i … samma byggnad som Helvetic Clinics – de gör din tandprotes, kronor, skalfasetter, broar och inlägg!

ceramill sintron

Faktum är att när vi utformade vår klinik i Budapest, så har våra arkitekter haft ett nära samarbete med Artifex arkitekter som gjort det möjligt för båda enheterna att föra sig i en byggnad som fokuserar på de operativa behoven . Här är några exempel:

  • Labbet är en våning ovanför kliniken
  • En intern trappa och privat hiss mellan kliniken och labbet, endast tillgänglig för personal
  • Ett säkrat datoriserat kommunikationssystem mellan kliniken och laboratoriet
  • En intercom för att säkerställa snabb och omfattande kommunikation

Vi har optimerat kommunikationerna mellan kliniken och labbet i en sådan utsträckning att förseningar i produktionen avsevärt reducerats och kvaliteten på arbetet avsevärt ökat.

  • Inget behov att skicka dina avtryck och restaureringar med postbud eller att resa fram och tillbaka mellan labbet och kliniken
  • Direkt kommunikation mellan din tandläkare och din labbtekniker
  • Omedelbar möjlighet för att hitta den bästa lösningen för din vård
  • Enklare och snabbare sätt att testa restaureringar i munnen innan den är klar
  • Möjliga ¨Sista minuten¨ korrigeringar av restaurering för din komfort

Artifex articulationModel fabrication Artifexartifex scan Artifex design cadProduction CAM Artifex Cad cam material artifex

Nytt porslinsmaterial, Emax, zirkonium, 3D-skrivare, laser, och alla de senaste teknikerna som kräver permanenta och tunga investeringar på uppdrag av laboratoriet. Vårt labbteam består av följande yrkesverksamma under ansvar av Roland Tomasovszki, Master keramiker och medlem i DTG mästare :

– 5 Keramiker
– 3 Metallrams-specialister
– 1 Tandtekniker
– 1 Modelltillverknings-specialist
– 2 Protetikspecialister
– 3 Heltidslärlingar

Du förtjänar det bästa! Beläget en våning ovanför vår klinik, detta unika laboratorium är utrustat med de senaste och finaste dentala lösningar till din tjänst, inte bara i Budapest, men också i hela världen!

Varför välja Helvetic Clinics

Rankad som nr. 1 i Europa

Certifikationer

Patienternas kommentarer

Helvetic Clinics och Unicef

Call Now ButtonRING NU