Tandlakare Ungern 12 Revay out Budapest

Tandbroar – Tandvård utomlands

Tandbroar

Efter en tandutdragning, ifall patienten inte vill eller inte kan ha ett implantat, då kan den saknade tanden ersättas med en brygga som är en fast restorativ behandling som används för att ersätta en eller flera saknade tänder. En bro kan vara nödvändigt om du har förlorat en eller flera tänder.

Det tomma utrymmet som finns kvar på grund av den saknade tanden kommer att göra så att de andra tänderna rör sig mot det tomma utrymmet som resulterar i en dålig ocklusion. Obalansen som en saknad tand kan orsaka kan leda till sjukdomar i tandköttet eller störningar i käkleden. Inte bara kan saknade tänder ändra ditt leende, men de kan också ge större påfrestningar på tänderna som är belägna i endera sidan av utrymmet

Traditionellt brofaste

Här kan du se en bro med 3 enheter en enhet är fristående och fyller mellanrummet mellan tänderna

Broar används vanligtvis för att ersätta en eller flera saknade tänder och de fyller det utrymme där tänder saknas. De blir cementerade till de naturliga tänder eller implantat som är närmast det tomma utrymmet som fungerar som bro ankare.

Precis som kronorna, har du ett val av olika material för din bro. Din tandläkare kan hjälpa dig att bestämma vilken du bör använda, baserat på platsen för den saknade tanden (eller tänderna), dess funktion, estetiska överväganden och kostnad. En bro kan antingen göras av porslin smält på metall, Zirkonium eller e-max. Skillnaden mellan de tre materialen förklaras här tandkronor.

Du förtjänar det bästa! Din Tandbro i utlandet , Helvetic Clinics

Varför välja Helvetic Clinics

Rankad som nr. 1 i Europa

Certifikationer

Patienternas kommentarer

Helvetic Clinics och Unicef

Call Now ButtonRING NU