Tandlakare Ungern 12 Revay out Budapest

Implantat Varumärken

Megagen – tandimplantat

Megagen har tillverkat tandimplantat i mer än 15 år. Det speciella med Megagen-implantat är deras enkelhet: de kräver få instrument för installation och är anpassade för den stora majoriteten av fall och patienter. megagen
De tandimplantat från Megagen som vi använder på Helvetic Clinics i Budapest är främst erkända bland tandläkare för sin hållbarhet men också för sin goda tolerans och en mycket god osseointegration i käkbenet.
Megagen erbjuder en livstidsgaranti på tandimplantaten som de tillverkar, i händelse av tillverkningsfel eller i händelse av avstötning. Naturligtvis drar alla patienter som behandlas på vår tandklinik i Budapest fördel av denna garanti.

Megagen är en av de ledande tillverkarna av implantat i Asien och mer än 6 miljoner implantat har lagts sedan företaget grundades. Vid ett större seminarium i implantologi i Asien, mötte Laszlo Lukacs (chefsimplantolog vid Helvetic Clinics) chefer från Megagen. Efter att i praktiken ha provat det i mer än fem år, har vi beslutat att också erbjuda dig dessa tandimplantat.

ASTRA TECH Implant System

Implantat Varumärken AstratechAstratech är ett svenskt implantatsystem som har fungerat pålitligt i 41 år. Astratech-implantat är de mest riskfria och långvariga lösningarna av följande skäl:

 • Företaget har tillverkat implantat i mer än 40 år, och utan tvivel kommer det att fortsätta att erbjuda sina produkter i en överskådlig framtid
 • Alla Astras implantattyper testas fem år i laboratorier innan de lanseras på marknaden
 • Genom sin kontinuerliga innovation har Astra lyckats att tillverka marknadsledande implantat för att tillgodose patienternas behov så länge som möjligt
 • Strukturen och ytbehandlingen på implantaten säkerställer en omfattande integrering i den mänskliga organismen och en snabb vävnadsvidhäftning
 • De mellanliggande delarna förhindrar att bakterier sprider sig, därför kan inte benförlust inträffa
 • Den koniska anslutningen är så åtsittande att mikrorörelser knappt uppstår mellan de två ytorna
 • Det finns en livstidsgaranti för komponenter som ingår i AstraTech Implant System
 • AstraTech-implantatens rekordstora framgång

Straumann – tandimplantat
straumann
Straumanns tandimplantat är tandimplantatens Rolls Royce. Det finns många implantatsystem, men alla är inte likvärdiga.
Straumann är det ledande företaget inom området tandimplantologi, som under mer än 60 år har vunnit förtroendet från fackmän över hela världen genom att var troget mot sig självt. I samarbete med berömda internationella kliniker, forskningsinstitutioner och universitet, har det varit pionjärer med många banbrytande tekniker inom implantatbehandling de senaste decennierna. Straumann har valt Helvetic Clinics som strategisk partner i Ungern.

 • Tillverkad i Schweiz, precision och kvalitet
 • Mer än 35 års klinisk evidens med över 1 000 vetenskapliga publiceringar
 • Mer än 14 miljoner implantat insatta över hela världen
 • Ett betrott varumärke i över 75 länder
 • Livstidsgaranti för dina Straumann-implantat

Helvetic Clinics ingick ett partnerskap med Straumann i syfte att lägga Roxolid SLActive, Straumanns toppmoderna implantat, till sin befintliga portfölj av implantat.
Roxolid® är ett unikt material för tandimplantat, speciellt utformat för att användas inom tandimplantologin. Den innovativa metallegeringen består av titan och zirkonium. Den består av den mycket osteokonduktiva ytan hos SLActive® och kombinerar en hög mekanisk styrka med utmärkta egenskaper för osseointegration.
Den växande kliniska evidensen stärker ytterligare att Roxolid® SLActive® är Straumanns bästa material- och ytkombination, det bästa implantatet av Straumanns talrika implantattyper. Tack vare de enastående mekaniska egenskaperna och ytegenskaperna hos implantatet Roxolid® SLActive® ger de kliniker en möjlighet att välja implantat av mindre storlek. Som en följd av detta har behandlingar med tandimplantat möjligheten att bli mindre invasiva.

Att behandla patienter utan invasiva transplantationsmetoder, ger Helvetic Clinics möjligheten att erbjuda våra patienter en snabbare behandling:
Unik implantatyta för bättre förutsägbarhet och kortare läkningstider
Unikt material för mindre invasiva behandlingsalternativ

Titta på den här videon för att se hur Roxolid SLActives fantastiska yta fungerar

RING NU