Tandlakare Ungern 12 Revay out Budapest

E-max ivoclar vivadent

Ivoclar E-max

E-max

E-max-kronan är en revolutionerande lösning när det gäller tandrestaurering och kosmetisk tandvård. E-max är en helkeramisk tandkrona, som blev populär för sina långvariga och estetiska kvaliteter. Gemensamt med Zirkonium så innehåller de inte metall, eftersom de är helkeramiska kronor; det innebär en mer naturlig look. E-max kronor rekommenderas oftast för de med skadade och missfärgade tänder. Beroende på tandkorrigeringen du behöver, kommer din tandläkare hjälpa dig att välja det bästa möjliga alternativet.

Vad är en E-max-krona?

E-Max är ett porslin som är känt för sin hållbarhet och estetiska kvalitet. Denna typ av porslin och zirkonium är kända material på grund av sina mycket estetiska egenskaper.

E-max kronan är tillverkad av keramik med en attraktiv, genomskinlig färg kombinerat med hög stabilitet och hållbarhet. Kronan består av ett enda block keramisk litium-disilikat. Litium-disilikat är ett material som väljs för sin hårdhet, grumlighet och stabilitet.

E-Max-kronan betraktas som nästa generation av kronor, broar och fasetter inom modern tandvård. Detta innebär att du får en krona som är fräst ur ett enda homogent block. Så skuggan du ser på utsidan av restaureringen är samma nyans som du ser på insidan av restaurering. Det finns inte någon mörk metallram att dölja. Det är samma färg på insidan av kronan som den är på utsidan, precis som alla porslinskronor bör se ut.

När rekommenderas E-max-kronor?

  • Skadade eller fläckade tänder
  • Missfärgade tänder
  • Tänder i dåligt skick
  • Kantstötta eller spruckna tänder
  • Äldre tandkronor av metall som behöver bytas ut
  • Skapa eller forma tänder
  • Och i flera andra fall 

Vilka är fördelarna med en E-max-krona?

Eftersom E-max kronor är helkeramiska kronor är de perfekta för att kunna samexistera med dina naturliga tänder. Den transparenta färgen och realistiska formen gör det osannolikt att se skillnad på dessa kronor och dina egna tänder. Eftersom det inte finns någon metallstruktur, (i motsats till porslinkronor brännt över metall) undviker du en oattraktiv grå linje (synlig mellan kronan och tandköttet) som är typiskt för metallkronor. Linjen exponeras eftersom vårt tandkött tenderar att krympa med tiden, vilket blottar den grå linjen av metall vid basen av tanden.

E-Max kronor är stabila, hållbara och mindre benägna att spricka jämfört med många olika typer av kronor.

Finns det några nackdelar med en E-max-krona?

Den enda kända nackdelen är priset på kronan. Olyckligtvis är denna premium-kronan dyrare än andra kronor.

Hur monteras en E-max-krona?

Hur är en Emax krona monterad?

Först kommer tanden där kronan ska sitta rengöras ordentligt och slipas för att korrekt passa kronan. Efter denna process görs ett tandavtryck som skickas till vårt tandtekniska laboratorium där tandteknikerna kommer tillverka dina e-max-kronor. Medan du väntar på att dina kronor ska produceras, kommer du att få en tillfällig krona. När det slutliga arbetet görs kommer vi att ersätta de tillfälliga kronorna med din slutliga E-max-kronorna som skapats för dig.

När den är ordentligt på plats och cementerad, avslutas behandlingen med polering.

 

Varför välja Helvetic Clinics

Rankad som nr. 1 i Europa

Certifikationer

Patienternas kommentarer

Helvetic Clinics och Unicef

Call Now ButtonRING NU