Tandlakare Ungern 12 Revay out Budapest

Våra tandläkare i Ungern

Våra tandläkare i Budapest

Det utmärkta ryktet för ungersk tandvård är väl etablerat och dess kompetens i Budapest är minst lika hög som i Västeuropa. Det är två viktiga och väsentliga faktorer som står bakom det goda ryktet hos våra skickliga tandläkare, förutom utbildningsnivån krävs det också:

  • Erfarenhet
  • Fingerfärdighet

Våra tandläkares erfarenhet

Våra medarbetare representerar några av de bästa tandläkare i Ungern med en bakgrund och yrkeserfarenhet på 7-8 år på några av Budapests bästa tandvårdskliniker som specialiserat sig på tandvårds-turism. Vilket innebär att när våra tandläkare blir 40 år, kommer de att ha utfört flera implantat, kronor, broar och tandavtryck (som avgör kvaliteten på framtida proteser) än vad en genomsnittlig lokal tandläkare kommer utföra under hela sin karriär.

Våra tandläkare i Ungern kan ge korrekt diagnos med hjälp av panorama-röntgen eller CT-röntgenbilder som tas på vår klinik. Oavsett vilken typ av tand-eller munproblem du upplever så kan du vara säker på att våra tandläkare redan har behandlat liknande eller långt mer komplicerade fall.
På Helvetic Clinics Budapest är våra tandläkare, kirurger och våra assistenter heltidanställda, till skillnad från andra ungerska tandläkarkliniker där tillfälligt anställda kallas in för att behandla utländska patienter.
Vi säkerställer professionalism och integritet hos vår personal och vår service.

Om våra tandläkare i Ungern: Dr. Peter och Laszlo Lukács

Perfektionism

Dr. Peter och Laszlo Lukács leder och ansvarar för kliniken och tandläkarna, de har lyckats skapa en stressfri miljö och en atmosfär som skiljer sig markant från de flesta kliniker. Läkarna är bröder och deras kombinerade kvalifikationer, kompetens och erfarenhet är imponerande (Drs. Lukacs bakgrund och historik). Likaså är deras personliga filosofi är en strävan att både bokstavligt och bildligt ge patienten ett vackert och naturligt leende. Läkarna handleder specialisttandläkare i sin utbildning. Peter Lukacs är handledare i konservativ tandvård och protetik, Laszlo Lukacs är handledare i parodontologi, de tränar tandläkare under hela sin specialisering. Ackreditering beviljas av universiteten, baserat på kriterier som beskrivs i regeringens förordning 122/2009 (VI. 12.). Vår klinik innehar en särskild ackreditering som gör oss till ett officiellt träningscenter åt Semmelweiss universitet.
tandläkare i Ungern Budapest

Vi strävar efter att helt tillfredsställa våra patienters krav på tandbehandling genom att lösa problem med en enastående nivå av kompetens. Vi är stolta över att tillhandahålla toppmodern utrustning och tandvård i en human och bekväm miljö, med en utmärkt patient- och tandläkarrelation.

Drs. Lukacs ser till att du är i goda händer tillsammans med våra professionella tandläkare, Implantologister och ortodontister. Alla patienter får ett varmt och personligt välkomnande och vårdas och guidas genom varje steg av förfarandet. Denna klinik står i skarp kontrast med den överfulla atmosfären i de ökända “tandfabriker” vissa tandläkarkliniker i Budapest har blivit. På Helvetic Clinics, är tjänsten personlig, du är inte bara “en annan patient”, vi är noggranna med uppföljning under dina behandlingar med ett team av utomordentligt skickliga tandläkare och personal, som står till din tjänst under hela din behandling.

 

 

Varför välja Helvetic Clinics

Rankad som nr. 1 i Europa

Certifikationer

Patienternas kommentarer

Helvetic Clinics och Unicef

Call Now ButtonRING NU