Tandlakare Ungern 12 Revay out Budapest

Schweizisk kvalitet tandvård

Helvetic Clinics anställer de bästa tandläkarna med den högsta nivån av expertis

Här, på Helvetic Clinics är din hälsa vår högsta prioritet och ryktet för ungerska tandläkare är redan väl etablerat över hela världen. Som schweiziska aktieägare och borgensmän med säte i Genève, Schweiz, har vi infört specifikationer och processer för att säkerställa högsta kvalitet för att uppnå bästa möjliga resultat. Vår Klinik är utrustad med senaste tekniken och har anställt tandläkare med de högsta kvalifikationer. Våra tandspecialister deltar regelbundet på de mest välkända internationella konferenserna för att ständigt vara uppdaterade och medvetna om den senaste utvecklingen inom sitt område av expertis.

Helvetic Clinics, där tillförlitlighet är nyckelordet

Vi på Helvetic Clinics är dedikerade till att erbjuda våra patienter tandläkarbehandlingar av högsta kvalitet i en ren och bekväm miljö. Alla ansträngningar görs för att hålla jämna steg med den snabba utvecklingen inom tandvården dock inte till varje pris; Vi är stolta över att erbjuda, med tillförsikt, endast de mest moderna men också de mest beprövade rutiner. Kliniken är certifierad enligt ISO 9001, Kliniken tillhandahåller (3D röntgenmaskiner, autoklaver, 9 Tandläkarstolar), CT-röntgen, Arcus Digma II bettkorrigering, beprövade garantier, ingen annanstans hittar du samma tjänster under samma tak.

kvalitet tandvårdkvalitet tandvård på Helvetic Clinics

Helvetic Clinics med schweiziska förfaranden

Många tandvårdskliniker utomlands är bra på att belysa sina garantier. Men det är ingen garanti, i händelse av problem så måste du oftast ta itu med den lokala kliniken och deras platschef, som i sin tur avgör om din situation ska betraktas som ett garantifall.

Att behandlas på en av våra tandvårdskliniker innebär att Helvetic Clinics Schweiz förblir din kontaktperson i händelse av problem. Besluten fattas inte lokalt av vår klinik, men tillsammans med Schweiz. Vår garanti omfattar reparation eller förnyelse av ett restaureringsarbete, din flygbiljett återbetalas (upp till € 180 eller 1.655 SEK) och ditt boende är kostnadsfritt i ett av våra partnerhotell under din behandlingsvistelse. Läs mer om våra garantier här.

Helvetic Clinics med schweiziska förfaranden

Våra tandläkare har arbetat många år i de bästa Klinikerna. Vi har insett vikten av att ge vård av god kvalitet och inom en rimlig tidsram, det är inte bra för tandläkarna, och inte heller för patienterna, att påskynda en behandling. Helvetic Clinics motsätter sig en politik som typiskt nog godkänns av vissa tandvårdskliniker utomlands, läkningsperioder mellan behandlingar är obligatoriska och kommer inte att komprimeras på patienternas begär:

  • På våra tandvårdskliniker har vi inte en tidsgräns för din konsultation. Din tandläkare kommer att ta den tid som krävs för att förklara den föreslagna behandlingen, i detalj
  • Våra tandvårdskliniker tänker inte införa provisionslön till våra tandläkare. Din tandläkare kommer att ge dig råd om vad som är bäst för dig och kommer att föreslå olika alternativ, tandläkaren ska också ta hänsyn till dina önskemål och din budget. Våra patienter erbjuds vanligtvis att välja mellan flera behandlingsplaner, där för- och nackdelar alltid tydligt förklaras
  • Våra tandvårdskliniker kommer aldrig att tvinga våra tandläkare att arbeta 12 timmar om dagen: när klinikerna är fulla, bokar vi inte in några fler patienter …. så enkelt är det!

Att ställa dessa strikta regler och riktlinjer möjliggör det för oss att skapa en trygg och lugn miljö för din komfort och din tandläkare, utan extra kostnad. Vänligen, kontrollera och jämför våra rutiner och garantier och märk själv att de är mer omfattande än någon annan klinik i världen.

Du förtjänar det bästa! Helvetic Clinics förfaranden och garantier är underställda schweiziska normer

Varför välja Helvetic Clinics

Rankad som nr. 1 i Europa

Certifikationer

Patienternas kommentarer

Helvetic Clinics och Unicef

Call Now ButtonRING NU