Tandlakare Ungern 12 Revay out Budapest

Patienternas egna berättelser

Patienternas egna berättelser om Helvetic Clinics

Vi visar patientens namn, med deras samtycke.
Om du tycker att vi har fel och om vi har angivit ditt namn och ditt omdöme utan ditt medgivande eller om du har ändrat uppfattning om innehållet, vänligen kontakta oss via e-post så kommer vi att göra de nödvändiga förändringarna.


Hej,

Tack för ert meddelande. Vi har återvänt hem till Schweiz och vill återigen säga ett stort tack för förra veckans behandling. Vi var oerhört glada och nöjda med ert välkomnande och kvaliteten på tandvården, det var helt underbart.

Med mina bästa hälsningar
Estelle och Jean-Pierre H. Schweiz
November 14, 2015


Vi kan inte annat än rekommendera Helvetic Clinics till våra vänner och familjer. Mycket nöjd med det arbete som gjordes i min mun.
François D. Frankrike
Juli 24, 2015


Charmig och uppmärksam personal
All personal är mycket trevlig och uppmärksam,smärtfri och hög kvalitet på tandvården. Jag har redan rekommenderat er klinik till mina bekanta.
Ludovic B. Frankrike
Juli 23, 2015


Mycket bättre än de flesta schweiziska tandläkare. Utmärkt nivå av professionalism, moderna faciliteter, motiverad och välkomnande personal, kliniken har trevlig design.
Abraham R.
Juli 27, 2015


Ett mycket stort tack
Jag uppskattade kvaliteten och den vård som laget visade från flygplatsens upphämtning ända till hemfärden. från flygplatsen till ackompanjemang för vård och lugnande närvaro av patientsamordnare.
Ett mycket stort tack till alla i teamet för deras tålamod och vänlighet.
Oliver F
Juli 27, 2015


Dessa behandlingar är värt resan
Vad jag gillade: Välkomnandet, allvaret, hjälpsamheten, professionalism och vänligheten.
Vad jag vill säga till alla som tvekar att komma: att dessa behandlingar är värt resan!
Michel D.
Juli 8, 2015


För de som tvekar
Folk är ovilliga på grund av avståndet och speciellt eftersom de inte känner till kvaliteten på den vård som erbjuds och det är mycket olyckligt.
Brigitte
Juli 06, 2015

 


Tack för ert mail. Det har varit mycket lugnande med den information ni har lämnat.
Er organisation är den mest professionella jag har stött på och vill använda er för den behandling jag behöver göra.
Tack.
Scott G. United Kingdom
Maj 27, 2015


Hej
Tack för konsultation och hygieniska tjänster 28/05/15.
Era tjänster var av första klass och personalen var mycket hjälpsamma och vänliga.
Tack
Paul Cl. Australien
Maj 21, 2015


Rekommenderar absolut

Jag besökte Helvetic Clinics i Budapest den 15:e april. Jag kommer så småningom att sätta in implantat och kommer definitivt att återvända till Helvetic för denna behandling. Vid detta tillfälle hade jag alla 4 visdomständer utdragna plus 2 framtänder. Jag fick dessutom subgigival och hygienisk tandrengöring samtidigt som jag hade svår tandlossning. Tandutdragningen var förvånansvärt smärtfri, ärligt kunde jag inte ens tro på när kirurgen sade att behandlingen var färdig. Det gick så snabbt så jag kunde inte tro att alla utdragningar var över, särskilt efter de skräckhistorier jag har hört talas om avlägsnande av visdomständer. Rengöringen tog drygt en timme eftersom jag bara behövde subgingival rensning på vissa områden. För att vara ärlig som var mer obekväm än utdragningarna men kirurgen var mycket tålmodig och gjorde det så bekvämt som möjligt för mig. Det är nu cirka sex veckor sen och parodontiten tycks ha försvunnit. Svullnaden och rodnaden jag hade på grund av detta har nu försvunnit och mitt tandkött har ständigt regenererats sen dess. De tillverkade också en tillfällig protes jag kunde använda under läkningsperioden tills jag återvänder för att få implantat i augusti. Den passar perfekt vilket är fantastiskt eftersom de var tvungna att göra ett avtryck innan mina utdragningar eftersom jag riskerade att missa mitt flyg vilket innebar att de var tvungna att pressa min behandling snabbare än normalt.
Kliniken är föredömligt ren och mer avancerad än något jag har sett i England. Varje anställd som jag träffade var mycket vänlig och fick mig att känna mig hemmastadd under min tid där. Ett stort tack till Bettina och personalen för all hjälp och tålamod med tanke på att jag nästan missade mitt flyg och att jag dessutom efter överenskommelse försov mig till mina ombokade besökstider . Rekommenderar definitivt Helvetic Clinics till vem som helst.
Jon K. Storbrittanien
MMaj 26, 2015


Jag fick fyra fyllningar (estetiska och i komposit). I samtliga fall var jag mycket nöjd eftersom resultatet var helt enkelt perfekt!
Benedict S. Karlsruhe, Tyskland
April 22, 2015


50% besparing
Väldigt tryggt, kliniken ger tydliga och detaljerade förklaringar av den tandvårdsbehandling som skall utföras, olika behandlingar föreslås beronde av önskemål och behov. Jag fick kvalitet och smärtfri vård. Patientsamordnaren ger dig ett varmt välkomnande och deras arbete är fantastiskt. Tveka inte att komma till Helvetic Clinics; du blir omhändertagen av proffs.
Alain Laidin, Neuvecelle, Frankrike
April 18, 2015


Jag sparade 20’000 schweizerfranc (13’500 pund). Fick mycket varmt välkomnande, precisionsarbete. Utan att tveka, har jag börjat sprida mitt omdöme om kliniken.
En stor applåd till alla i personalen!
Claudine Froissard, Gland, Schweiz
April 4, 2015


Kompetent personal och behandling. Tjänsten var professionell. Alla mina förväntningar blev uppfyllda.
Werner A.  Biel, Schweiz
April 2, 2015


De upptäckte problemen, som ignorerades i Storbritannien och i Frankrike. Vänlig och professionell service, modern utrustning, och ingående samråd som möjliggjorde upptäckt av problem som missades av franska och engelska tandläkare. Jag är mycket nöjd och jag har redan skickat kollegor och familjemedlemmar till Helvetic Clinics.
Tack!
Jean-Yves R. 
Mars 27, 2015


Mycket bra och exakt tandvård; kompetenta tandläkare. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Super!
Ruth G. Recherswil, Schweiz
Mars 26, 2015


Mycket professionell. Denna klinik präglas av trevlig arbetsmiljö och vänlighet. Personal och tandläkare gör allt för att processen ska bli så avkopplande och trevlig som möjlig.
Jean-François Rauber, Epagny, Schweiz 
Mars 15, 2015


Riktiga proffs, tveka inte; de är verkliga proffs som ger ordentliga förslag och erbjuder perfekt smärtfri tandvård. Varmt välkomnande och perfekta anordningar för att ge fantastiska resultat till ett mycket rimligt pris. Dessutom ett enastående tillfälle och stort nöje att upptäcka Budapest emellan behandlingarna.
Tack till oerhört skicklig och kompetent personal!
Jean-François Mottaz, Echallens, Schweiz 
Mars 13, 2015


Tack till alla för er vänlighet, professionalism och omsorg. Tandläkarna var oerhört duktiga och skickliga experter. All personal var vänlig och mycket hjälpsamma. Ett stort tack igen.
S. J. Kent


Efter mycket övervägande, beslutade slutligen jag att besöka er klinik i Ungern. Efter att jag fått en grundlig behandlingsplan, visste jag att jag kommit till rätt ställe. Jag var mycket nöjd med resultatet och hur jag hanterades. Särskilt tack till Dr Lukacs. Tack alla ni,
Din,
E. G. Cambridge


Allt jag kan säga är att ni är proffs. Efter några månaders behandling, har jag nu återvänt hem och jag älskar verkligen resultatet. Min familj är också förvånad .Tack Dr Bendes, alla tolkar och den vänliga personalen! Ni är alla oerhört bra!
Hälsningar från Nottingham,
S.  P. Nottingham


Från början till slutet behandlades jag respektfullt och varmt. Behandlingen jag fick var precis enligt behandlingsplanen. Läkarnas professionalism och skickliga arbete fick mig att rekommendera er klinik till mina vänner och bekanta. Tack till Dr Brigitta Szabo, Odett för ditt goda arbete och omsorg!
Fortsätt med det goda arbetet och tack!
J. K. London


Hallå,
Nu är jag tillbaka i Frankrike, jag skulle vilja uttrycka min uppskattning för hela vistelsen i Budapest dit jag reste för att få tandvård utomlands. Allt var perfekt, bra tandvård (det viktigaste förstås) med tandläkare som gav ett utomordentligt intryck både vad gäller kompetens, vänlighet och tillgänglighet. Jag rekommenderar starkt Hotel Castle Garden p.g.a både rummen och restaurangen. Ett särskilt meddelande till vår förare – en man som var oerhört vänlig!
J. M. Mimet, Frankrike


Hallå,
Tack för ert samarbete och jag förväntar mig att återvända mycket snart. Det var storartat förra veckan på er klinik i Ungern, och jag är nu hemma med Jean-François. En stor applåd åt er personal.
Lyckönskningar till er båda.
Martine and RV B. Massongex, Schweiz


Hej herr Chaker
Bara några ord för att dela min uppskattning om att komma till Budapest för min tandvård.
JP V. Perpignan, Frankrike


Efter min “första behandlingsetapp” i förra veckan (som gav mig tillfredsställelse ur alla synvinklar, – vänligen dela med dig om detta till doktorn och hans team), det verkar som om jag måste genomgå tandvård om tre månader med 3 eller 4 besök(?). Som jag förklarade, är jag utomlands (i Asien) 16-31 mars. Kan vi nu komma överens om datum och besökstider så jag kan boka mitt flyg?
Om möjligt i maj 13 till 18 skulle passa mig perfekt …
Tack för ditt svar.
J. D. Massy


Hallå,
Tack så mycket för era ordentliga svar och välkomnandet som jag fick på kliniken. Det är verkligen värdefullt (och sällsynt) att bli informerad med sådan insyn och snabbhet!
Vi ses snart
Mycket stort tack till er och all er personal
vänliga hälsningar
Dominique N.


Jag är tillbaka från min resa, och allt är OK i datumen för Hervé.
Arbetet och tillverkningen är mycket bra gjort och jag är nöjd med resultatet. tack
Martine B. Bienne


Hallå,
Tack för all hjälp att förbereda min vistelse i Budapest och all hjälp under själva vistelsen . Det var trevligt att samråda tillsammans för alla behandlingsinsatser. Jag fick också nöjet att erfara ett kompetent och vänligt team av tandläkare och olika människor i Ungern.
Marie-France B. Créteil, Frankrike


Hej herr Chaker och herr Empain,
Vi vill bara säga att vi var mycket nöjda med vår första resa till Helvetic Clinics.
Färden från Budapest flygplats var perfekt! Föraren, herr Roland var en mycket vänlig person.
Vid vår ankomst till Helvetic Clinics, fick vi hjälp av tandläkare för ett första besök. En timme senare fick vi behandlingsplan och samråd med tolk på franska! Ett stort tack till P. Chaker och Erika vi uppskattade er vänlighet, tillgänglighet och tolkningen på franska som vi har haft stor nytta av!
Ett särskilt tack till tandläkare: de visade lugn, vänlighet och en hög nivå av professionalism. De har fyllt oss med nytt förtroende! Tack till hela personalen på Helvetic Clinics.
Vi kände oss lugnade av allvaret i personalens arbete och det är på grund av detta som vi beslutade att omedelbart starta behandlingen.
Hotel Castel Garden är oklanderliga och vi blev mycket väl mottagna.
Med våra vänliga hälsningar.
Danielle och André C. Avry devant Pont, Frankrike


Hallå,
Jag vill tacka er för det välkomnande som vi fått på er klinik. Er personal är uppmärksam och professionell.
Gerald M. Wimi, Frankrike

Varför välja Helvetic Clinics

Rankad som nr. 1 i Europa

Certifikationer

Patienternas kommentarer

Helvetic Clinics och Unicef

Call Now ButtonRING NU