Tandlakare Ungern 12 Revay out Budapest

Beyond Polus tandblekning

Accelerator Beyond Polus

Vad är Beyond Polus Accelerator? Hur fungerar det?

Beyond Polus tandblekning

Beyond Polus

Beyond Polus Whitening Accelerator, med Beyond II Komplett Professionell blekning har du ett instrument för att ge vitare tänder genom blekning. Beyond Polus Whitening Accelerator är en multifunktionell, halogendriven blekningslampa med LightBridge-teknik (den kombinerar halogen och LED-ljusteknik), LED-läkningsljus med punktblekningsfunktion och med terapibehandling med låg lasernivå. Den har kapacitet för dubbelbågsblekning; klarar även singel-tandblekning. Det inbyggda LED-läkande ljuset har dubbla våglängder utgång att bota någon dental komposit. Beyond II Komplett Professionell blekning kan bara behandla en patient åt gången och syftar till att förbättra den orala hälsan och samtidigt ge tandblekning, med en minskad risk för känslighet efter behandling. Beyond II Avancerade formel Innehåller ett blekningsgel som innehåller 35% väteperoxid och StayWhite-gel som innehåller 6% väteperoxid. StayWhite är utformat för att ytterligare öka de initiala vitare resultaten (en till två veckor efter påbörjad behandling) eller att bibehålla vitare resultat med en enda timmes behandling per månad. Specialfunktionerna i ljuset omfattar tre inställningar som ljusexponering (mild, normal och intensiv) för att tillmötesgå individuella behandlingsbehov; avancerat filtreringssystem som syftar till att minska skadliga ultraviolett och värmeexponering; Touch User Interface (TUI) används för intuitiv programmering och skräddarsydd behandling ; motordriven höj- och sänkbar; trådlös fjärrkontroll med en patient ring-knapp; och avancerat system för temperatur och kylreglering.

  • Halogendriven tandblekningsenhet, LED-läkande ljus, och lågexponerande laserterapi
  • Kraftfull halogenljusexponering, kliniskt bevisat sig ge bättre resultat gentemot LED och plasma archsystem
  • Unik Lightbridge ™ ljusteknik
  • Dual-arch bekningsfunktioner har kapacitet för mjuka, normala, och intensiva inställningar av ljusexponering för en perfekt behandling hos varje enskild patient
  • Singel-tandblekning alternativet för precisionsblekning och skräddarsydda behandlingsresultat
  • Avancerad filtrering som avlägsnar all skadlig värme och ultraviolett exponering, vilket garanterar din säkerhet och komfort
  • Inbyggd kraftfull LED-läkningsljus med dubbla våglängder, exponering som ger tandvård och avlägsnar tandsten

Hur lång tid tar behandlingen?

Tandblekningsprocessen tar mellan 60-90 minuter. Det börjar med en beredning som kommer att följas av en timmes lång blekning och därefter kommer tänderna att poleras.

Hur länge varar resultatet?

Om du följer några enkla instruktioner efter tandblekningen, kommer ditt leende att hålla sig ljusare än någonsin. Vi rekommenderar att du rengör tänderna minst två gånger om dagen; regelbunden användning av tandtråd och antiseptiskt munvatten ökar också effektiviteten.

Finns det några biverkningar?

Vissa människor kan uppleva ilningar i tänderna efter behandling som kommer att upphöra efter några dagar.

Hur mycket kostar det?

Tandblekning på vår tandvårdsklinik är inte den billigaste tandblekningen men detta är den bästa blekningsprocessen som finns idag. Dess resultat kan inte jämföras med något annat blekningssystem. Helvetic Clinics köpte det bästa blekningsinstrument som finns på marknaden. priserna för tandblekning här.

Du förtjänar det bästa! Det finns ingen bättre blekningsteknik i världen

RING NU