Tandlakare Ungern 12 Revay out Budapest

GARANTI

Hur ska jag gå till väga för att planera min resa till Helvetic Clinics för min tandläkarbehandling utomlands?

Vi hjälper dig att organisera varje del av din vistelse. Stegen för att planera din resa finns tillgängliga här.

Kan jag få offert innan min ankomst?

Om du skickar oss en panoramaröntgen, kanske vi kan förse dig med en uppskattning.

Kan min första konsultation ske i Sverige?

Vi gör vårt bästa för att ge dig all information som behövs kring din tandvård, priserna och information om självaste kliniken. Men för att säkerställa att behandlingsplan och pris är korrekt, rekomenderar vi att besöka oss på plats. Här kommer du att få möjlighet att tala med flera specialister och få en korrekt diagnos. Vissa tandläkare i Ungern använder lokala samråd som ett försäljningstrick. Vi talar starkt emot att välja en klinik och en behandlingsplan som utförts av en tredje part. Alla seriösa tandläkare kommer att bekräfta att detta inte är etiskt och tillförlitligt tillvägagångssätt. Väl på plats kan dessutom priserna väldigt ofta variera med 10% och mer från det ursprungliga prisförslaget. Det är viktigt att välja klinik efter dess rykte.Vi erbjuder alltså Gratis konsultation för att få en ordentlig behandling och början.

Var kan jag bo?

Vår tandvårdskliniker har sammarbete med ett antal hotell, Dessa presenteras på vår websida så att du kan ta del av de mest konkurrenskraftiga priserna. Vi ordnar med din bokning om du så önskar. För mer information om boendealternativen , se aktuell sida.

Hur många dagar kräver mitt första besök?

Du har två alternativ:

Beroende på flygplatsen du ska flyga från är det möjligt att flyga till och från Budapest på en och samma dag som konsultationen.
Vid ankomsten till flygplatsen i Budapest kommer du att mötas av vår vänliga engelsktalande chaufför. Han kommer att köra dig beroende på din ankomsttid antingen direkt till kliniken eller till ditt hotell. Denna tjänst erbjuds helt kostnadsfritt.
Besök kliniken för inledande konsultation. Vi upprättar en skräddarsydd behandlingsplan, du träffar den personal som kommer att behandla dig, du får möjlighet att bekanta dig med omgivningen och kan komma tillbaka vid ett senare tillfälle för att påbörja din behandling.

  • När du vill återvända hem, kommer vi att transportera dig tillbaka till flygplatsen. Den enda kostnaden du behöver stå för själv är din flygbiljett.
  • Om du omedelbart vill påbörja din tandvård, vilket är 90% av våra patienters val. Direkt efter din konsultation kan du starta din behandling. Vanligtvis kommer du att behöva 4 eller 5 dagar för din första resa för start av behandling.

Hur mycket besparingar kan jag förvänta mig?

Du kan räkna med att spara någonstans mellan 50% och 70% av dina tandläkarkostnader. Vi erbjuder våra patienter högsta möjliga kvalitet på tandvård för de mest rimliga priserna.

Hur går betalningen till?

Tandvård består sällan av ett steg. Ta till exempel en behandlingsplan som är uppdelad i två faser: till exempel, första besöket på 7 dagar, en månad hemma, och sedan andra besöket på fem dagar. Du kommer att få två fakturor, en per behandlingsfas. Du betalar 50% av den första fakturan i förhand, och resten av fakturan när det första steget är avslutat. Vid din andra resa, kommer det att gå till på samma sätt, du betalar 50% av fakturan innan vi startar och resten i slutet.

Vi accepterar de flesta kreditkort förutom Diners, du kan också betala kontant i euro eller ungerska forinter. Alla våra priser är i euro. På vår hemsida visas våra priser både i euro och svenska kronor (SEK), du kan se priser här.

Hur fungerar garantin?

Vid slutet av din behandling, förser vi dig med ett avtals-dokument som innehåller din garanti. Utifall den osannolika händelsen att du behöver justera/reparera något arbete som utförts på någon utav våra kliniker, kommer vi att betala för din resa (upp till 180 euro – 1.775 SEK) och boende. Måltider får du bekosta på egen hand. Vi täcker alla kostnader för korrigeringsarbeten som utförs av tandläkaren och laboratorie.

Du kan läsa mer om garantierna här.

Vad finns att upptäcka i stan?

Budapest är en mycket vacker stad. En fullspäckad lista över program finns tillgängligt på ditt hotell.

Är det smärtsamt med tandimplantat?

Ångest hindrar miljontals människor från att söka lämplig och förebyggande tandvård. Lyckligtvis är våra tandläkare specialutbildade i att hantera rädda patienter; Vi garanterar att du inte kommer att ha någon smärta, våra kliniker är smärtfria. Du kommer inte behöva uthärda någon smärta.

Innebär flera saknade tänder att ett tandimplantat krävs för varje tand?

Varje patient är unik och därför är varje lösning anpassad efter individuella behov. När ett visst antal tänder saknas, undviker vi att sätta in ett implantat för varje saknad tand. Vi kommer därför att föreslå implantatbroar.

Jag är inte intresserad av proteser. Finns det ett alternativ med implantat?

Ja. Det finns idag två sätt att utföra en total restaurering. En lokator-protes fixerad på implantat eller en komplett bro cementerad på implantat, båda lösningar har sina för -och nackdelar.

Övre lokator-proteser (övre lokatorprotes = protes fixerad på implantat) är en tandprotes som hålls på plats av tandimplantat. Protesen har utvecklats för att hjälpa både delvis och helt tandlösa patienter att återfå livskvaliteten, vilken sannolikt har minskat en hel del sedan de förlorat sina tänder. Vi sätter fast på implantat ett tillägg (lokator), sedan tillverkar vi en protes som vi avgjutit efter lokatorerna. Protesen kan sedan klickas på och får på så vis maximal stabilitet. Den främsta fördelen med denna lösning är dess pris, vilket kanske gör denna lösningen mer intressant än den andra lösningen: implantbro. Nackdelar med proteser är jämfört med broar att de är mindre estetiskt tilltalande. Broar ser ut som dina egna riktiga tänder, du kan aldrig uppnå samma resultat med proteser för det andra så behöver protesen alltid avlägsnas från munnen vid rengöring.

I fallet av en komplett bro på implantat, kan du välja implantat, du kan välja metallkeramisk eller en fullständig Zirconiumbro. Detta säkerställer ett optimalt och kosmetiskt resultat och garanterar din komfort eftersom bron inte är löstagbar. Du rengöra dina tänder på naturligt vis. Detta alternativ är dyrare än det första nämda eftersom den kräver sex till åtta implantat, och bromaterialet är dyrare än materialet i tandproteser.

 

Varför välja Helvetic Clinics

Rankad som nr. 1 i Europa

Certifikationer

Patienternas kommentarer

Helvetic Clinics och Unicef

Call Now ButtonRING NU