Tandlakare Ungern 12 Revay out Budapest

Tandresa till Ungern

Organisera din tandläkarresa

Tandresa steg 1, begära en behandlingsplan

Om du önskar organisera en tandresa till Ungern med oss, fyll i en begäran om behandlings- och prisförslag så att en av våra representanter kan kontakta dig och ge dig all nödvändig information. De kommer också att kunna besvara de frågor du kan tänkas ha.

Har du redan har en befintlig behandlingsplan för din tandvård eller en röntgen?

Om så är fallet, vänligen skicka oss följande information:

  • Röntgen
  • Bild av dina tänder
  • Detaljer om tandläkarbehandling du skulle vilja få

Du kan klicka här för behandlings- och prisförfrågan och för att skicka filerna
En Panorama röntgen är en komplett röntgenbild av dina tänder, käkar (övre och undre) och bihålorna. Det är ett bra sätt att identifiera vilken typ av tandläkarbehandling du behöver, men det är inte tillräckligt för att fastställa en exakt behandlingsplan. Om du behöver benförstärkning, förmodligen måste du förse oss med en 3D CT-röntgen.

Dessa krav är nödvändiga, men de kan inte ersätta en konsultation på kliniken. En av våra specialtandläkare kommer tar ansvar för din tandvård under din vistelse hos oss.

Tandresa steg 2, din transport och logi i Budapest

Under din första konsultation, innan din tandläkarbehandling börjar, kommer vår representant att informera dig om de bästa tillgängliga datum för ditt besök på vår tandklinik; Detta samråd är gratis. När du har valt datum, bör du boka din flygbiljett till Budapest och vidarebefordra oss din flyginformation: flygnummer, planerad ankomsttid och terminal. När vi har fått denna information kommer vi bekräfta allt och skicka ett e-postmeddelande med sammanfattningen av din resa, inklusive datum och boende (om det bokas i en av partnerhotell förstås). Vi svarar alltid och bekräftar mail som vi får. Om du skickade oss information via e-post och inte har fått något svar eller bekräftelse inom 48 timmar, tveka inte att kontakta oss igen.

Tandresa ungerntandläkarresa ungern

Idealiskt beläget i centrum av Budapest, bokstavligen mindre än en minuts gångavstånd från operahuset och 3 minuter från basilikan. Vår klinik är i samma byggnad som Hotell 12 Revay som vi har förhandlat fram förmånliga priser med för våra patienters skull, dessutom är första natten gratis. Men du kan naturligtvis välja hotell var du vill.

Genom att klicka på länken Hotell i webbmenyn, hittar du vårt utbud av hotell. Det finns många hotell i Budapest, men dessa är de med som Helvetic Clinics har förhandlat fram specialpriser med reducerade skattesatser för våra patienter.För att kunna utnyttja dessa förmånliga priser, måste din bokning ordnas av oss.

Tandresa steg 3, din ankomst till Budapest

  • Oavsett vilken terminal du anländer till (Budapest Flygplatsen har två terminaler) …
  • Oavsett vilken dag du anländer …
  • Oavsett vilken tid du anländer …

En företrädare för Helvetic Clinics kommer att välkomna dig inför din tandvård. En vänlig chaufför hämtar dig från flygplatsen och tar er till ert hotell utan extra kostnad.
Samma sak gäller vid din hemresa: Oavsett dag, timme, oavsett om du flyger tar bussen eller tåget, så kommer vi att göra det enkelt och stressfritt för dig. Hela processen för din tandvård utomlands är snabb och smärtfri.

Vårt lokala team ser till att din tandläkarresa utomlands blir så trevlig som möjligt.

 

Varför välja Helvetic Clinics

Rankad som nr. 1 i Europa

Certifikationer

Patienternas kommentarer

Helvetic Clinics och Unicef

RING NU