Tandlakare Ungern 12 Revay out Budapest

Bentransplantation inom tandvård – Tandvård utomlands

Utför tandläkare bentransplantation?

Det är viktigt att man förstår skillnaden på sinuslyft eller benuppbyggnad genom bentransplantation:

Principen för benuppbyggnad av underkäken är exakt densamma som för sinuslyft förutom att det inte finns något hålrum i nedre käke så vi behöver inte lyfta något membran innan man injicerar det konstgjorda benmaterialet.

Bentransplantation ska inte förväxlas med sinuslyft eller benuppbyggnad med konstgjort benmaterial. En bentransplantation kan vara nödvändig om benförlusten är så allvarlig att insättningen av implantaten inte längre är ett alternativ.

En panoramaröntgen eller väldigt ofta görs en CT-röntgen för att din kirurg ska kunna avgöra om ett implantat kan placeras. Om det inte kan placeras på grund av benförlust, finns det två alternativ:

Första alternativet, då bristen av ben inte är alltför allvarlig. Så kan benuppbyggnad (nedre) eller sinuslyft (övre) lösa problemet. Helvetic tandvårdskliniker utför både benuppbyggnad och implantatinsättning.
Om, å andra sidan mängden benförlust är stor, så att sinuslyft inte är tillräckligt för insättning av implantaten, då kan bentransplantering krävas. Vid detta ingrepp, så avlägsnar käk- och ansiktskirurgen en bit ben från din höft på skenbenet som sedan ympas in till underkäken. Efter en lämplig läkningsperiod kommer implantologist sedan kunna placera implantaten i underkäken.
Helvetic Clinics gör inte ingrepp som bentransplatation, även om det finns tandläkare och kliniker som utför bentransplantatering i tandläkarstolar. Vi råder dig att göra bentransplantingrepp på ett sjukhus i närheten av din hemstad, Ingreppet kräver stor kunksap och noggrannhet och utförs av en käk- och ansiktskirurg under narkos. Det är ett ganska allvarligt ingrepp.

Du förtjänar det bästa! Helvetic Dental Clinics, den bästa tandkliniken i Ungern (Budapest)

Varför välja Helvetic Clinics

Rankad som nr. 1 i Europa

Certifikationer

Patienternas kommentarer

Helvetic Clinics och Unicef

Call Now ButtonRING NU