Tandlakare Ungern 12 Revay out Budapest

Geistlich Bio-Oss

Geistlich Bio-Oss

Det schweiziska företaget Geistlich grundades 1851 av Heinrich Geistlich. Sedan 1986 började företaget tillverka Geistlich Bio-Oss, det första naturliga benersättningsmaterialet. Geistlich biomaterial har specialiserat sig på regenerativt biomaterial och blev ett världsledande företag inom regenerering av ben och mjukvävnad inom tandvård.

I mitten av 1980-talet skapade Dr Peter Geistlich revolutionerande produkter för en ny teknik som kallas Guidad benuppbyggnad (GBR). Denna teknik utnyttjar kroppens förmåga att rekonstruera saknat ben. Det verkar vara den mest tillförlitliga tekniken för benrekonstruktion i samband med användning av implantat; utmärkta estetiska resultat och användningen är enkel och trygg.

Geistlich Pharma garanterar enastående kvalitet, eftersom processen, liksom produkterna testas regelbundet av strikta internationella organisationer.

Ur strukturell aspekt är Geistlich Bio-Oss mycket likt mänskligt ben. Det biofunktionella benmaterialet hjälper till i bildandet av blodkärlen (vaskulärisering) och i bildandet av ny benvävnad.

Geistlich Bio-Oss är det mest använda regenerativa benmaterial inom tandvård.

RING NU