Tandlakare Ungern 12 Revay out Budapest

Gratis Tandläkarkonsultation

Gratis Tandläkarkonsultation

För att konsultation med en tandläkare ska vara korrekt och effektiv, krävs modern, sofistikerad och dyr utrustning, vilka inte är tillgängliga på alla tandkliniker. På Helvetic Clinics har vi den mest avancerade utrustningen för att säkerställa en 100% tillförlitlig diagnos. Dessutom, om det skulle uppstå en allvarlig dental situation, så måste tandläkarna ofta samråda med andra utomstående specialister, till exempel en implantologist eller periodontist. På Helvetic tandvårdskliniker finns alla våra specialister tillgängliga för våra patienter under ett och samma tak.

Detta är anledningen till att vi inte konsulterar på avstånd eller andra länder. Skulle du själv vilja ha en behandlingsplan upprättad av en tandläkare som du inte ens träffat? Vi tror inte att det är ett seriöst alternativ. Vissa kliniker erbjuder I-land-samråd som genomförs genom ett samarbete mellan lokala tandläkare och tandkliniker utomlands, vi konsulterar enbart på plats i vår klinik för att vi anser att det är viktigt att våra tandläkarspecialister som kommer behandla dig är desamma som etablerat din behandlingsplan under din första konsultation.

Din konsultation på Helvetic Clinics kan kräva involvering av flera specialister. Då teknikern, implantologen, periodontologen, endodontisten eller ortodontisten kommer förklara behandlingen för dig och de förväntade resultaten. Det skulle inte vara möjligt att på avstånd att genomföra ett sådant professionellt samråd.

Gratis Tandläkarkonsultation

I vår kostnadsfria konsultation ingår:

  • Gratis övernattning på ett av våra partnerhotell (12 Revay eller Mercure Buda)
  • Flygbiljett återbetalas (enligt villkor)
  • Gratis konsultation i en av våra tandläkarkliniker
  • Gratis panoramaröntgen
  • Gratis transport till och från flygplatsen

Villkor för återbetalning av din flygbiljett: Om du startar din tandbehandling under sex månader efter din första konsultation, kommer vi att återbetala kostnaden för din första flygresa till ett maxbelopp på € 180 (1655 SEK), ifall din tandbehandling överstiger en kostnad av € 1,800 (1.655 SEK).

Gratis Tandläkarkonsultation utomlands

Två alternativ inför din kostnadsfria konsultation

Alternativ 1: Tandläkarkonsultation på våra tandvårdskliniker

Du t.ex. flyger hit. Du landar, vi hämtar dig på flygplatsen, du besöker vår klinik, vi kommer att etablera en behandlingsplan och du kan återvända senare för behandling.

Alternativ 2: konsultation + behandlingsstart

Gratis konsultation följt av tandvård. Kom till kliniken i 3-4 dagar vilket bör vara tillräckligt för att påbörja din behandling. Tveka inte att kontakta och gå in i detalj med ditt lands representant för att hjälpa dig att få en klar bild av det antal dagar som krävs för din första resa.
Vi vill mer än gärna få kontakt med dig och ta emot och utbyta all relevant och specifik information som kan vara till hjälp för din behandling innan din ankomst. Till exempel, ifall du redan har befintliga bilder eller röntgen. Inför din konsultation ber vi dig helt enkelt att fylla i ett formulär på vår hemsida och vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt.
Du ska veta att 90% av alla patienter väljer att påbörja behandlingen efter den första konsultationen på våra kliniker. Detta är ett erkännande av förtroendet till våra tandläkare, den höga kvaliteten på våra kliniker och samt de konkurrenskraftiga priserna.
I 10% av fallen, kan det hända att en panoramaröntgen inte återger tillräckliga detaljer för att ge 100% tillförlitlig diagnos särskilt vid bedömning av djupet i benstrukturen. I så fall kan tandläkaren be om din tillåtelse att göra en CT-röntgen mot en kostnad men som kommer att ge en korrekt diagnos. Naturligtvis, för din egen bekvämlighet och våra tandläkare, har vi egen CT-röntgenenhet på våra kliniker

Varför välja Helvetic Clinics

Rankad som nr. 1 i Europa

Certifikationer

Patienternas kommentarer

Helvetic Clinics och Unicef

Call Now ButtonRING NU