Tandlakare Ungern 12 Revay out Budapest

Sinuslyft – Tandvård utomlands

Tandbehandling: Sinuslyft eller benuppbyggning

Sinus implantat protes

Jacky S.
Helvetic Clinics Budapest
Dr. Tamas Ruszin (Sinuslyft & implantat)
Dr. Peter Lukacs (Hel  lokatorprotes)
Patient behandlades med sinuslyft och fick implantat med lokators för fixering av övre och undre protes

Särskilt vid insättning av tandimplantat kan det krävas ett kirurgiskt ingrepp som kallas benuppbyggnad eller sinus/bihålelyft. Helvetic Clinics kan utföra sinuslyft eller benuppbyggnad för de patienter som behöver det. Ett sinuslyft utförs enbart när det inte finns tillräckligt med ben i överkäken, eller när bihålorna är för nära käken för att det ska vara möjligt att placera tandimplantat, benuppbyggnad är vanligtvis den åtgärd som används när käken saknar benmassa.

Dessa är nödvändiga förfarande när benmassan har minskat antingen på grund av tandlossning eller på grund av saknandet av tänder. I vissa fall, om du har saknat tänder under en lång tid så kan benet resorbera och bli olämpligt för implantation.

Sinuslyft

Ett sinuslyft (övre käke) är en teknik som vanligen används för att ersätta benmassan i överkäken i området kring kindtänderna. Det konstgjorda benet (sk bio-oss) tillsätts mellan käkben och maxillary bihålor. För att göra detta, lyfts sinusmembranet uppåt eller högre. Kirurgen injicerar sedan bio-oss, som genereras och blir ett med det naturliga benet.
Efter att kirurgen genomfört sinuslyft kan det vara möjligt att omedelbart sätta in implantat. Det beror helt på hur mycket ben som finns. Om kirurgen anser att det finns tillräckligt med ben för att sätta implantatet kommer han att placera den omedelbart efter sinuslyftet. Om, å andra sidan, mängden ben inte tillåter insättning av implantatet, då kommer vi att behöva vänta flera månader innan implantat kan sättas in.

Sinuslyft

Sinus lift

 

Benuppbyggnad av underkäken

Principen för benuppbyggnad av underkäken är exakt densamma som för sinuslyft förutom att … det finns ingen sinus/bihåla i underkäken, så vi behöver inte lyfta sinusmembranet innan kirurgen injicerar det konstgjorda benmaterialet.

Du förtjänar det bästa! Helvetic Clinics, Bästa tandvård utomlands

Varför välja Helvetic Clinics

Rankad som nr. 1 i Europa

Certifikationer

Patienternas kommentarer

Helvetic Clinics och Unicef

Call Now ButtonRING NU