Tandlakare Ungern 12 Revay out Budapest

Helvetic Clinics Team

Implantologist, Periodontist, Prostodontist, Orthodontist, Periodontist, Endodontist. På Helvetic Clinics är varje tandläkare specialist inom sitt eget område.

Ditt tandläkarteam, hos oss är varje anställd en viktig person.

Tandläkare
Drs. Peter och Laszlo Lukács leder vår smärtfria tandvårdsklinik i Budapest.

Din tandläkare har haft flera års specialistutbildning som hjälper honom att förstå och analysera din munhälsa. Endast en tandläkare har möjlighet att undersöka dina tänder, tandköttet och munnen, och diagnostisera och förutse problem som kan påverka såväl dina tänder som din hälsa.

Din tandläkare har utbildning och kompetens för:
Undersökning och diagnostisering av din munhälsa;
Rekommendering och autorisation att utföra behandlingar;
Att hjälpa dig att förstå tandbehandlingar och deras betydelse och funktion, så att du kan hålla dina tänder friska och i gott skick;
Att informera dig om postoperativa vårdalternativ;
Att genomföra brådskande eller nödvändiga behandlingar – och hjälpa dig att planera långsiktig behandling.

Tandhygienist
Våra tandhygienister är licensierade. De är utbildade för att rengöra tänderna, putsa dem och tillämpa fluorid. De kan också utföra tandblekningbehandlingar.

Tandläkarassistent
En av de viktigaste personer på kliniken, assistenten förbereder allt som ska användas under dina behandlingar, de steriliserar instrumenten, assisterar din tandläkare och hjälper till att hålla munnen torr under din behandling.

Patientsamordnare
Patientsamordnaren är din primära kontakt på kliniken. Han välkomnar dig vid ankomsten, hjälper dig att fylla i ett medicinskt formulär ifall du behöver hjälp, tar med dig till röntgen, är med dig under konsultationen, tolkar mellan dig och din tandläkare om det behövs (våra läkare och alla i teamet talar engelska ), vi presenterar din behandlingsplan och svarar på alla de frågor du kan tänkas ha.

laboratorietekniker
Laboratoriet drivs av Roland Tomasovszki, Master-keramiker och DTG-mastermedlem
laboratoriets tekniker kommer att producera alla proteser, protetiker, kronor så att tandläkaren kommer att kunna utföra en så god rehabilitering för din mun som möjligt.

Receptionister och kontorspersonal
Receptionister fastställer scheman och bokningar för dig och arbetslaget och ser till att alla klinikens verksamheter flyter på bekvämt. Receptionisten är oftast den första personen som du träffar, och som ofta ger dig allmän information om dina besökstider och betalningar.

Du förtjänar det bästa! Vi garanterar att vår klinik är smärtfri

Varför välja Helvetic Clinics

Rankad som nr. 1 i Europa

Certifikationer

Patienternas kommentarer

Helvetic Clinics och Unicef

Call Now ButtonRING NU