Tandlakare Ungern 12 Revay out Budapest

Hotell i Budapest

Hotell i Budapest

Vi har valt två hotell, ett 3 stjärnigt och ett 4 stjärnigt, som vi förhandlat specialpriser för våra patienter. Du är välkommen att välja en av dessa och naturligtvis kan du välja ett hotell på egen hand . De hotell som vi har valt tror vi representerar det bästa värdet för pengarna.

Det första hotellet är ett helt nytt 3-stjärnigt hotell i Budapest, Twelve Revay Hotell, som ligger i samma byggnad som Helvetic Clinics i Budapest. I grund och botten så är kliniken, labbet och hotellet i samma byggnad vilket gör det mycket bekvämt för dig att ha alla tjänster under ett och samma tak. Dessutom, är anläggningen mycket nära operahuset, det är nästintill omöjligt att vara bättre placerat.

Det andra hotellet är ett 4-stjärnigt hotell i Budapest, Mercure Buda Hotell det ligger lite längre bort (ca 20 minuter med kollektivtrafik) Hotellet är medlem i hotellsamarbetet Accor, och priset är attraktivt mest på grund av dess läge och omgivning.

Helvetic Clinics har förhandlat fram specialpriser för att din tandvårdsvistelse ska bli så komfortabel och tillfredställande som möjligt om du bokar din vistelse genom oss. Du kan klicka på menyn för att se priserna på hotell.

Varför välja Helvetic Clinics

Rankad som nr. 1 i Europa

Certifikationer

Patienternas kommentarer

Helvetic Clinics och Unicef

Call Now ButtonRING NU