Tandlakare Ungern 12 Revay out Budapest

Tandvårdsresa till Porto – Steg 2

Ditt boende och transport i Porto, Portugal

Tandvårdsresa till Porto – Steg 2

Under din inledande konsultation, innan din tandvård, kommer vår representant att ge dig de bästa tillgängliga datumen för ditt besök på vår tandläkarklinik; denna konsultation är gratis. När du har valt datum, bör du boka din flygbiljett till Porto och vidarebefordra oss flyginformationen: flygnummer, planerad ankomsttid och terminal. När vi har fått denna information kommer vi bekräfta allt och skicka ett e-postmeddelande med en sammanfattning av din resa, inklusive datum och boende (om du bokar rum i ett av våra partnerhotell genom oss förstås).
Vi svarar alltid och bekräftar e-postmeddelanden som vi mottar. Om du har sänt oss information via e-post och inte har fått något svar eller bekräftelse inom 48 timmar, tveka inte att kontakta oss igen.

Vår klinik ligger ca 5 minuters promenad från hotellet som vi har förhandlat fram en förmånliga erbjudande för våra kunder, din första natt är gratis. Du kan då välja mellan våra hotell men naturligtvis kan du ordna med boende själv. För att njuta och ta del av de förmånliga framförhandlade priserna, så måste din bokning ordnas av oss.

Varför välja Helvetic Clinics

Rankad som nr. 1 i Europa

Certifikationer

Patienternas kommentarer

Helvetic Clinics och Unicef

RING NU